US Car Service Oss


Onderhoud en reparatie

Bij US Car Service weten we precies wat uw auto nodig heeft voor comfortabel autorijden, daarom repareren wij uitsluitend met orginele en/of A-kwaliteit onderdelen.
Comfortabel autorijden betekent namelijk ook zorgeloze mobiliteit. Voorafgaand het onderhoud een professioneel reparatieadvies met een duidelijke kostenbegroting. Dus geen rekeningen met onoverzichtelijke kostenposten.

Na een onderhoudsbeurt verbruikt de auto minder brandstof en is de uitstoot van schadelijke stoffen zo beperkt mogelijk. Wanneer uw auto regelmatig wordt onderhouden levert dit een bijdrage aan een beter milieu. Bij US Car Service kunt u daar op rekenen.
Bij het plegen van onderhoud aan de auto worden de nodige controles uitgevoerd. Zo worden o.a. de banden gecontroleerd (bandenspanning en profieldiepte), de verlichting, de stuurinrichting, de koppeling, uitlaat, veersysteem en het remsysteem.
US Car Service heeft een uitgebreid bestand van betrouwbare toeleveranciers, zowel in Nederland of rechtstreeks uit Amerika, waardoor wij kunnen selecteren op een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding en een gunstigste leverdatum.

alt